Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Euphoria-fans krijgen een extraatje

HBO heeft een extraatje in petto voor de fans van de Emmy Award winnaar Euphoria.

HBO zal in december twee speciale afleveringen gaan uitzenden van de Emmy Award-winnaar. Het is helaas niet duidelijk of deze speciale aflevering behoren bij het in juli 2019 aangekondigde tweede seizoen of dat de afleveringen een brug gaan slaan tussen het eerste en het tweede seizoen.

Dit schrijft HBO in het persbericht:
"De Emmy®-winnende HBO-dramaserie Euphoria keert terug met twee speciale afleveringen, de eerste zal op zondag 6 december om 21.00 uur te zien zijn. De aflevering wordt uitgezonden op HBO en kan worden gestreamd op HBO Max.

In de nasleep van te zijn achtergelaten op het treinstation door Jules, volgt de eerste speciale aflevering Rue (gespeeld door Emmy®-winnaar Zendaya) terwijl ze Kerstmis viert. In deze aflevering, getiteld Trouble Don't Last Always, geschreven en geregisseerd door de maker van de serie Sam Levinson, speelt ook Colman Domingo een rol, die we al zagen in het eerste seizoen. De titel en datum van de tweede aflevering zijn aanstaande. Beide speciale afleveringen zijn geproduceerd volgens de richtlijnen van COVID-19.

Euphoria ontving dit jaar drie Primetime Emmy® Awards, waaronder Outstanding Lead Actress In A Drama Series (Zendaya), Outstanding Contemporary Makeup (niet-prothetisch) en Outstanding Original Music and Lyrics.

Euphoria is gemaakt en geschreven door Sam Levinson, die ook als uitvoerend producent fungeert; uitvoerende producenten Ravi Nandan, Kevin Turen, Drake, Future the Prince, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem, Daphna Levin, Tmira Yardeni, Mirit Toovi, Yoram Mokady en Gary Lennon; Will Greenfield fungeert als co-executive producer. Geproduceerd in samenwerking met A24 en gebaseerd op de Israëlische serie met dezelfde naam, die werd gemaakt door Ron Leshem en Daphna Levin, van HOT. "
Vorige aflevering
All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Cannot Name
All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Cannot Name
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_DAVE2804
21 okt 2020 13:15 - 22 sep 2021 04:49
Is dit nu onderdeel van het nieuwe normaal? Dat we voortaan bij series gaan melden dat ze zijn geproduceerd volgens de richtlijnen van COVID-19? 😂😂 Ik bedoel het niet verkeerd hoor, maar ik moet er gewoon heel erg om lachen.
Reageer
avatar_Megafluffy86
21 okt 2020 13:24
Al de acteurs en actrices in deze serie waren coronavrij tijdens de opnames. 😂😂
Reageer
avatar_BlackBiker
21 okt 2020 17:01 -
Kerstspecials voor series zijn toch vrij normaal? Wat is hier dan zo bijzonder aan? Behalve dan dat iedereen met een mondkapje op en 1,5 meter van elkaar moet acteren.
Reageer
avatar_JanWillemK
22 okt 2020 10:02
Is het wel normaal? Geen van de series die ik kijk heeft kerstspecials. Wel normale afleveringen in een kerstmis setting, maar dat is toch iets anders.
Reageer
avatar_anonymous
22 okt 2020 11:49
Britse series willen nog weleens een kerstspecial maken buiten de normale seizoenen om. Doctor Who had dat altijd, totdat de BBC besloot dat het niet meer voor de fans gemaakt moest worden en de hele serie anders moest.

Bij de series uit de VS is het vaak afleveringen tijdens het seizoen die in Halloween/Kerst achtige sfeer worden opgenomen.
Reageer
avatar_BlackBiker
22 okt 2020 12:31
Inderdaad refereer ik aan afleveringen die een speciaal kerstthema hebben. Juist veel series die ik kijk hebben dat (gehad).
Vaak zitten ze rond die tijd in een uitzendpauze, maar wordt er wel een kerst gerelateerd aflevering uitgezonden. Ik kan vast wel wat voorbeelden vinden, maar daar moet ik dan even voor gaan zitten ;-)
Reageer
avatar_JanWillemK
22 okt 2020 16:26
Haha, no need. Wij kijken vast beide verschillende series dan :P
Reageer
Euphoria