Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC geeft Cristela een volledig seizoen, Selfie vindt een nieuw tehuis

Het is niet zo dat de kijkcijfers van de ABC sitcom Cristela nu ontzettend goed zijn, maar slecht zijn ze ook niet. Daarom heeft ABC besloten om Cristela een volledig seizoen te geven van 22 afleveringen. Dat betekent niet dat de sitcom automatisch een tweede seizoen zal gaan krijgen, de kijkcijfers zullen daarvoor eerst beter moeten worden, maar Cristela heeft nu tot maart de tijd om meer kijkers te trekken. Misschien dat ABC dan de serie zal vernieuwen.

Cristela is een Mexicaans-Amerikaanse met een ambitieus plan om een groots advocaat te worden. Haar familie denkt daar iets anders over. Ze neemt in haar zesde en laatste jaar rechtenstudie een onbetaalde baan aan bij een prestigieus advocatenkantoor. Ze zit vast aan de oude Mexicaanse tradities thuis en probeert te overleven in een moderne wereld waar ze haar nieuwe carrière probeert te omarmen. De rest van de cast is Maria Canals-Barrera, Carlos Ponce, Terri Hoyos, Gabriel Iglesias, Sam McMurray, Justine Lupe en Andrew Leeds.

De première was op 10 oktober en had toen 6,51 miljoen kijkers. Dat was niet zo heel slecht. Maar de kijkcijfers daalden en nu haalt Cristela een gemiddelde van vijf miljoen kijkers per aflevering. Voor een vrijdagavond serie is dat niet heel erg goed maar tegenwoordig is dat ook niet heel erg slecht.

ABC had de nieuwe sitcom Black-ish al een volledig seizoen gegeven en had twee andere nieuwkomers al gecanceld; Manhattan Love Story en Selfie. De laatste had nog zes afleveringen te gaan en die zullen binnenkort door Hulu, Hulu Plus and ABC.com worden uitgezonden.

Vind jij Cristela een leuke serie en hoop je op een tweede seizoen?

Terri Hoyos als Natalia, Cristela Alonzo als Cristela, Isabella Day als Isabella, Maria Canals-Barrera als Daniela, Jacob Guenther als Henry en Carlos Ponce als Felix.
Vorige aflevering
Movin’ On Up
Movin’ On Up
01x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Cristela