Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor derde seizoen Cobra Kai en Netflix vernieuwt de serie met een vierde seizoen

Netflix heeft de Amerikaanse actieserie Cobra Kai vernieuwd met een vierde seizoen. Daarnaast is de premièredatum voor het derde seizoen bekend gemaakt.

De eerste twee seizoenen van Cobra Kai waren exclusief bij YouTube te bekijken, maar zijn tegenwoordig ook te zien via Netflix. Cobra Kai verhuisde eerder dit jaar namelijk van YouTube naar Netflix, waar het derde seizoen exclusief te zien zal zijn. Het derde seizoen gaat 8 januari 2021 in première bij Netflix, daarbij bracht de streamingdienst ook de eerste beelden van het nieuwste seizoen uit.

Hoewel het derde seizoen nog van start moet gaan op Netflix, is er al wel een besluit genomen over de toekomst van de serie. Cobra Kai is namelijk vernieuwd met een vierde seizoen. Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen verwacht wordt.

Video on youtube


Cobra Kai speelt zich dertig jaar na het All Valley Karate Toernooi uit de film The Karate Kid uit 1984 af. De serie draait om Daniel LaRusso en Johnny Lawrence. De twee worden net als in de film gespeeld door Ralph Maccio (The Deuce) en William Zabka (How I Met Your Mother).
Vorige aflevering
Head of the Snake
Head of the Snake
05x10
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_mier75nl
25 nov 2020 20:49 - 22 sep 2021 04:49
het valt me niet tegen de serie helemaal niet zelfs
Reageer
avatar_MovieFreak
30 dec 2020 23:19 -
Heerlijk serie die in mijn ogen beter is dan de vervolgfilms
Reageer
Cobra Kai