Cobra Kai

8,0 / 10
30 min
Actie, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Cobra Kai verhuist naar Netflix

Het vervolg op de populaire film The Karate Kid verhuist naar Netflix voor aanvang van het derde seizoen. De eerste twee seizoenen waren exclusief te zien op YouTube.

Cobra Kai speelt zich af dertig jaar na het All Valley Karate toernooi uit 1984. Het verteld het verhaal van vertrouwde personages uit de originele film: Daniel LaRusso en Johnny Lawrence. Acteurs Ralph Maccio en William Zabka vertolken opnieuw hun rol. De cast bestaat ook nog uit onder andere Xolo Maridueña (Parenthood), Courtney Henggeler (Fuller House), Mary Mouser (Freakish), Jacob Bertrand (Kirby Buckets) en Martin Kove (Criminal Minds).Vanwege de onzekere toekomst van de YouTube streamingservice begon producent Sony TV de zoektocht naar een nieuw netwerk. Na lange onderhandelingen heeft Netflix de serie binnen gesleept. Het derde seizoen zal exclusief te zien zijn bij de streaminggigant. De eerste twee seizoenen zullen beide op Netflix en YouTube beschikbaar blijven.

Vorige aflevering
No Mercy
No Mercy
02x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1