Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC trekt stekker uit vernieuwde serie Coach

NBC trekt stekker uit vernieuwde serie Coach

Op 27 maart stond het volgende bericht op MijnSerie: De Amerikaanse komedieserie Coach keert terug op de buis. Nu zes maanden later ziet het ernaar uit dat de Coach vergoed met pensioen blijft. NBC heeft ondanks de vernieuwing van Coach met dertien afleveringen de stekker uit de jaren ’90 serie getrokken.

Het zou gaan om creatieve verschillen over hoe de sitcom er uit moest komen te zien. Er zijn zelfs geruchten dat de vernieuwde serie er gedateerd zou uitzien. Er is slechts een pilot opgenomen en daar zal het naar alle waarschijnlijkheid bij blijven. Want Craig T. Nelson was de enige die een deal zou hebben gemaakt om betaald te worden voor alle dertien afleveringen. De andere leden van de cast; Andrew Ridings, Malcolm Barrett, Morgan Smith, en lid van de originele cast Bill Fagerbakke krijgen alleen betaald voor het maken van de pilot.

Het is niet duidelijk of gekeken wordt of de komedieserie Coach elders ondergebracht gaat worden. Er gaan geruchten dat Netflix misschien interesse zou hebben. Uiteraard houdt MijnSerie je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen rond de serie Coach.

Was jij gaan kijken naar het vernieuwde tiende seizoen van Coach?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten