Coach

6,0 / 10
30 min
Komedie, Sport
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC trekt stekker uit vernieuwde serie Coach

Op 27 maart stond het volgende bericht op MijnSerie: De Amerikaanse komedieserie Coach keert terug op de buis. Nu zes maanden later ziet het ernaar uit dat de Coach vergoed met pensioen blijft. NBC heeft ondanks de vernieuwing van Coach met dertien afleveringen de stekker uit de jaren ’90 serie getrokken.

Het zou gaan om creatieve verschillen over hoe de sitcom er uit moest komen te zien. Er zijn zelfs geruchten dat de vernieuwde serie er gedateerd zou uitzien. Er is slechts een pilot opgenomen en daar zal het naar alle waarschijnlijkheid bij blijven. Want Craig T. Nelson was de enige die een deal zou hebben gemaakt om betaald te worden voor alle dertien afleveringen. De andere leden van de cast; Andrew Ridings, Malcolm Barrett, Morgan Smith, en lid van de originele cast Bill Fagerbakke krijgen alleen betaald voor het maken van de pilot.

Het is niet duidelijk of gekeken wordt of de komedieserie Coach elders ondergebracht gaat worden. Er gaan geruchten dat Netflix misschien interesse zou hebben. Uiteraard houdt MijnSerie je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen rond de serie Coach.

Was jij gaan kijken naar het vernieuwde tiende seizoen van Coach?

Vorige aflevering
Leaving Orlando (3)
09x23
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
vrijdag, 10:00