Charlie's Angels

6.6 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC cancelt Charlie's Angels

ABC heeft de remake van Charlie's Angels van de buis gehaald. De productie is inmiddels ook al stopgezet. Diverse bronnen weten echter wel te melden dat de opnames die reeds gemaakt zijn nog wel zullen worden uitgezonden.

De serie, met Minka Kelly, Annie Ilonzeh en Rachael Taylor in de hoofdrollen, worstelt al sinds de première met tegenvallende kijkcijfers. De derde aflevering, die afgelopen week te zien was, was daarin het absolute dieptepunt.
Vorige aflevering
They Are Not Saints
They Are Not Saints
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het ziet er niet best uit voor 'de opvolger' van La Casa de Papel. White Lines lijkt geen tweede seizoen te gaan krijgen, al heeft Netflix nog niets bevestigd.
Vandaag, 13:00
1
De binge-watchers moeten even wachten voor ze het tweede seizoen van Undercover in één keer kunnen gaan zien.
Vandaag, 12:00
Er is een reboot van de sketch en film MacGruber in de maak bij Peacock. Will Forte zal de hoofdrol van MacGruber weer vervullen.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.
Vandaag, 09:00
1
Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1