Charlie's Angels

6.6 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ABC cancelt Charlie's Angels

ABC heeft de remake van Charlie's Angels van de buis gehaald. De productie is inmiddels ook al stopgezet. Diverse bronnen weten echter wel te melden dat de opnames die reeds gemaakt zijn nog wel zullen worden uitgezonden.

De serie, met Minka Kelly, Annie Ilonzeh en Rachael Taylor in de hoofdrollen, worstelt al sinds de première met tegenvallende kijkcijfers. De derde aflevering, die afgelopen week te zien was, was daarin het absolute dieptepunt.
Vorige aflevering
They Are Not Saints
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Vandaag, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.
Vandaag, 10:00
American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.
Vandaag, 09:00
In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
Gisteren, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00