Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Bosch eind juni in première

Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.

Na zes jaar komt er een einde aan Bosch. De serie ging in 2015 in première en er zijn ondertussen al zes seizoenen verschenen. Het zevende seizoen van Bosch gaat 25 juni in première bij Amazon Prime Video. Het zullen de laatste acht afleveringen van de detectiveserie zijn, het zevende seizoen is namelijk ook het laatste seizoen.

Bosch draait om LAPD-rechercheur Harry Bosch (Titus Welliver, Sons of Anarchy).Terwijl Bosch een moordenaar opspoort wiens ware gezicht hem zal choqueren, zal hij pijnlijke keuze moeten maken tussen gerechtigheid en wraak. De serie is gebaseerd op de bestsellers van Michael Connelly. Met dit laatste seizoen is het nog niet helemaal afgelopen voor de personages. Welliver, Mimi Rogers (Two and a Half Men) en Madison Lintz (The Walking Dead) zullen in hun rollen terugkeren voor de aangekondige spin-off, die te zien zal zijn bij IMDb TV.


Titus Welliver als Harry Bosch
Vorige aflevering
Por Sonia
Por Sonia
07x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bosch