Black-ish

7.6 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

ABC bestelt nieuwe afleveringen Black-ish

Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.

De nabestelling van de afleveringen komt twee dagen na de première van het zevende seizoen. Halverwege van het seizoen werd de serie al vernieuwd met vijftien afleveringen. De bestelling zorgt er voor dat er in totaal 21 nieuwe afleveringen, die een seizoen vormen, zijn besteld.

Black-ish ging in 2014 in première bij ABC. Ondertussen zijn er al zes hele seizoenen uitgezonden en wordt het zevende seizoen op het moment uitgezonden. Met de nieuwe afleveringen die ABC heeft besteld, wordt er een achtste seizoen gevormd. Black-ish kent ondertussen ook al verschillende spin-offs. Old-ish, de meest recente spin-off ging afgelopen september in productie bij ABC.

Vorige aflevering
Babes in Boyland
Babes in Boyland
07x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1