Black-ish

7.6 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

ABC bestelt nieuwe afleveringen Black-ish

Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.

De nabestelling van de afleveringen komt twee dagen na de première van het zevende seizoen. Halverwege van het seizoen werd de serie al vernieuwd met vijftien afleveringen. De bestelling zorgt er voor dat er in totaal 21 nieuwe afleveringen, die een seizoen vormen, zijn besteld.

Black-ish ging in 2014 in première bij ABC. Ondertussen zijn er al zes hele seizoenen uitgezonden en wordt het zevende seizoen op het moment uitgezonden. Met de nieuwe afleveringen die ABC heeft besteld, wordt er een achtste seizoen gevormd. Black-ish kent ondertussen ook al verschillende spin-offs. Old-ish, de meest recente spin-off ging afgelopen september in productie bij ABC.

Vorige aflevering
Things Done Changed
07x14
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
Nog voordat de boeken zijn verschenen wordt er al gewerkt aan een seriebewerking van de fantasie verhalen over vechtkunst van Wesley Chu.
Gisteren, 14:00
Apple heeft Roar van Liz Flahive en Carly Mensch (GLOW) besteld. Onder andere Nicole Kidman (Big Little Lies) en Cynthia Erivo (Genius) vervullen een hoofdrol.
Gisteren, 13:00
Op zondag 7 maart zijn de 26ste Critics' Choice Awards, gepresenteerd door Taye Diggs, virtueel en op het podium uitgereikt.
Gisteren, 12:00
CBS heeft twee nieuwe, nog naamloze, komedie pilots besteld. Een afkomstig van Cindy Chupack (Sex and the City), de ander van Mark Gross (Man with a Plan).
Gisteren, 11:00
Eind maart zal het zesde en laatste seizoen van Supergirl van start gaan bij The CW, het zal voorlopig de uitzendtijd van Superman & Lois overnemen.
Gisteren, 10:00