Betaal

5.7 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer en premièredatum voor Betaal op Netflix

Netflix heeft een trailer en premièredatum vrijgegeven voor het Indiase Betaal. De horror-thriller gaat op 24 mei in première.

Netflix werkt voor deze serie samen met Blumhouse Television, SK Global Entertainment en Red Chillies Entertainment. Betaal is bedacht, geregisseerd en geschreven door Patrick Graham, mede-regisseur is Nikhil Mahajan en Suhani Kanwar schreef mee aan het verhaal. Hoofdrollen zijn er voor Viineet Kumar, Aahana Kumra, Suchitra Pillai, Jitendra Joshi, Jatin Goswami, Manjiri Pupala, en Syna Anand.

Betaal speelt zich af in een afgelegen dorp, dat snel het middelpunt wordt van een adembenemend gevecht wanneer een tweehonderd jaar oude kolonel, geïnfecteerd met de vloek van Betaal, van de East India Company en zijn bataljon van bloeddorstige zombiesoldaten worden vrijgelaten uit hun graftombe. Ze vallen alles aan met een hartslag en het is aan de CIPD (Counter Insurgency Police Department) om ze tegen te houden. Kijk hieronder de trailer.

Vorige aflevering
The Colonel
The Colonel
01x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00