Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Below the surface

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Below the Surface. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Below the surface
Kopenhagen, 2017. Drie gemaskerde mannen gijzelen vijftien onschuldige mensen in een metro.
Philip Nørgaard en Louise Falck leiden het speciale terrorismeteam dat hen moet bevrijden. Journaliste Naja Toft fungeert als contactpersoon tussen de gijzelaars en de politie, terwijl de gijzelnemers de pers stukjes informatie voeren over het verleden van elk van de gijzelaars. Terwijl de media de gijzeling op de voet volgen is de mening in het land verdeeld over de vraag of er wel of niet moet worden onderhandeld met de terroristen.
Acht dagen lang groeit de angst en wanhoop in Denemarken en verliezen de ondergrondse gijzelaars langzaam alle hoop op overleven.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière
Acteurs: Johannes Lassen, Sara Hjort Ditlevsen, Paprika Steen, Dar Salim, Tommy Kenter, Alexandre Willaume, Alba August, Esben Dalgaard Andersen
Taal: Deens
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 28 augustus 2017
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen Below the Surface:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Below the Surface. De makers van deze serie hebben ook een hand gehad in andere bekende series. Welke van onderstaande series is daar geen van?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Gidseltagningen