Below the Surface

7.8 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2017 - heden
NetwerkKanal 5
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2017 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Kanal 5
Below the Surface is een Deense thrillerserie van de zender Kanal 5. De serie ging in première op 2 april 2017.

Kopenhagen, 2017. Drie gemaskerde mannen gijzelen vijftien onschuldige mensen in een metro. Philip Nørgaard en Louise Falck leiden het speciale terrorismeteam dat hen moet bevrijden. Journaliste Naja Toft fungeert als contactpersoon tussen de gijzelaars en de politie, terwijl de gijzelnemers de pers stukjes informatie voeren over het verleden van elk van de gijzelaars. Terwijl de media de gijzeling op de voet volgen is de mening in het land verdeeld over de vraag of er wel of niet moet worden onderhandeld met de terroristen. Acht dagen lang groeit de angst en wanhoop in Denemarken en verliezen de ondergrondse gijzelaars langzaam alle hoop op overleven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (4)

Below The Surface - Seizoen 2 (DVD)

7

Below the Surface - Seizoen 2

9

Nieuws (20)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
13 jan 2020
Het derde seizoen, met een Nederlands tintje, zal in januari 2020 te zien zijn bij Netflix Nederland. De historische dramaserie The Last Kingdom is ook al vernieuwd met een vierde seizoen.
29 dec 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
25 nov 2019
1

Populaire reacties (1)

7
30 nov 2017
Sterk slot. Maar serie duurde te lang. Overall te weinig spanning. En af en toe ongeloofwaardig

Vergelijkbare series