Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Slechts 400.000 kijkers voor eerste aflevering B.A.B.S. op NPO 3

De KPN Presenteert-serie B.A.B.S. is 27 mei van start gegaan op NPO 3. In deze serie spelen Diederik Ebbinge en Bianca Krijgsman de hoofdrollen, net als in De Luizenmoeder. Maar het is een totaal andere serie.

De eerste aflevering behaalde zondag 400.000 kijkers, marktaandeel 7,6 procent. Dat is niet erg hoog voor een Nederlandse dramaserie. De 12 van Oldenheim, een serie die in 2017 al te zien was bij Videoland, deed het zondag op RTL 4 iets beter met 702.000 kijkers, marktaandeel 13,9 procent.

Diederik Ebbinge speelt in B.A.B.S. de hoofdrol als Loek Nieuwenhaag. Loek is werkloos omdat hij last heeft van van alles: faalangst, hyperventilatie, claustrofobie en smetvrees. Zijn leven neemt een volledig andere wending wanneer hij sprekend op een bekend acteur blijkt te lijken en daarom een baan krijgt aangeboden als B.A.B.S. (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). Loek mag nu bruidsparen in de echt verbinden als 'de bekende acteur'.

Video on youtube


B.A.B.S. is gemaakt door Column Film (Gijs van de Westelaken) en was voor het eerst te zien bij KPN Presenteert in januari 2017. Rita Horst is de regisseur.
Vorige aflevering
Loek en toch weer Anneke
Loek en toch weer Anneke
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
29 Mei 2018 12:17 -
voor een eerste aflevering met dit mooie weer nog niet zo gek lijkt me
Reageer
B.A.B.S.