Arrested Development

7.4 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Arrested Development deze zomer bij Netflix

Netflix moet nog een exacte datum bekend maken wanneer het vijfde seizoen van komedieserie Arrested Development te zien is. Maar inmiddels staat wel vast dat het seizoen deze zomer verschijnt.

Dat meldde Henry Winkler, die advocaat Barry Zuckercorn speelt in de serie, aan de site Decider. "Dat zal halverwege de zomer zijn. We hebben het al voor de Kerst opgenomen", aldus de acteur.

Embed from Getty Images
Henry Winkler

Arrested Development gaat over de excentrieke familie Bluth. Michael Bluth (Jason Bateman) tracht samen met zijn zoon, broers en zus het familiebedrijf van de ondergang te redden, nadat zijn vader wegens fraude in de gevangenis komt.

Centraal dit nieuwe seizoen staat de moord op Lucille Austero (Liza Minnelli). Zij verdween - en leek dood - tijdens de viering van Cinco de Cuatro in het vierde seizoen. De neurotische Buster Bluth (Anthony Hale) werd daarop voor de moord gearresteerd, maar eigenlijk heeft iedereen in de familie wel een motief. In het nieuwe seizoen leren we onder meer wie van de Bluth-familie schuldig is.

Netflix bracht het vierde seizoen een poos geleden, in 2013. Het heeft blijkbaar lang geduurd om de acteurs weer bij elkaar te krijgen. Alle originele castleden zullen terugkeren in het vijfde seizoen van de komedieserie. Inclusief Jeffrey Tambor, die recentelijk zijn baan verloor bij Transparent vanwege beschuldigingen van vermeende seksuele intimidatie. De serie werd in 2013 goed beoordeeld en won zes Emmy Awards.

Zie ook het bericht Update Arrested Development seizoen vijf dat MijnSerie in maart publiceerde.
Vorige aflevering
The Fallout
The Fallout
05x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00