Animal Kingdom (2016)

8.1 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Animal Kingdom vernieuwd met laatste seizoen

Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.

TNT heeft een zesde seizoen besteld van Animal Kingdom (2016). Dat is nog voordat het vijfde seizoen in première gaat. Het zesde seizoen zal ook de laatste zijn van de serie, die in 2016 in première ging. De fans hebben een tijdje op het vijfde seizoen moeten wachten, dit seizoen werd namelijk in juli 2019 al besteld door TNT, maar het liep vertraging op door het coronavirus. Het vijfde seizoen van Animal Kingdom zal ergens deze zomer van start gaan. Naar verwachting zullen de allerlaatste afleveringen van de gehele serie in 2022 worden uitgezonden.

Animal Kingdom (2016) is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2010 van David Michôd en draait om de 17-jarige Joshua 'J' Cody. Hij trekt na de dood van zijn moeder in bij zijn grootmoeder Janine. Zij woont samen met haar drie zoons, die een rol spelen in het misdaadmilieu van Zuid California. Joshua wil zelf op het rechte pad blijven en wordt een schakel tussen de politie en zijn familie.


Animal Kingdom (2016)
Vorige aflevering
Smurf
Smurf
04x13
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_thunderbirdman
18 jan 2021 10:13 -
super om te horen dat er nog 2 seizoenen komen, jammer dat het daarna stopt
Reageer

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00