Alien: Isolation The Digital Series

-
10 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/7afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkYouTube
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:10 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:YouTube
Alien: Isolation The Digital Series is een Amerikaanse animatieserie van de zender YouTube. De serie ging in première op 28 februari 2019.

Het is vijftien jaar geleden sinds Ellen, de moeder van Amanda Ripley, verdween aan boord van de Nostromo. En gedurende vijftien jaar vermoede Amanda dat er meer aan de hand was met haar moeders verhaal dan bekend was. Amanda wil na al die tijd eindelijk het mysterie rond haar moeders verdwijning ontrafelen. Ze reist hiervoor samen met een Weyland-Yutani team af naar het afgelegen ruimtestation Sevastopol, waar de vluchtrecorder van de Nostromo wordt bewaard. Bij aankomst wordt al snel duidelijk dat er op het ruimtestation iets mis is. Vervolgens krijgt Amanda te maken met gevaarlijke tegenstanders - waaronder een Alien.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Alien: Isolation The Digital Series.

Vergelijkbare series