Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

13 Reasons Why krijgt derde seizoen bij Netflix

Netflix heeft bekend gemaakt dat dramaserie 13 Reasons Why een derde seizoen zal krijgen. In 2019 wordt het seizoen verwacht.

In het derde seizoen doet het belangrijkste karakter daarin hoogstwaarschijnlijk niet mee. Actrice Katherine Langford heeft eerder namelijk laten weten dat ze niet terug zal keren in de rol van Hannah Baker. De tijd is volgens de Australische Langford rijp om afscheid te nemen van haar karakter. Dankzij sprongen in de tijd speelde Hannah in het eerste seizoen nog ‘gewoon’ mee, maar in het tweede seizoen is ze vrijwel alleen te zien in flashbacks of door de ogen van andere personages.

Video on youtube


Vorige maand verscheen het tweede seizoen van de serie op Netflix. 13 Reasons Why, gebaseerd op de reeks bestsellers van Jay Asher, gaat over Clay Jensen (Dylan Minette), een jongeman die op een dag thuiskomt en een mysterieuze doos met z’n naam erop aantreft.

De inhoud bestaat uit een stel cassettes waarop zijn klasgenoot Hannah Baker te horen is. Het lugubere aan het geheel is dat Hannah (Katherine Langford) – op wie Clay overigens verliefd was – twee weken eerder zelfmoord heeft gepleegd en op de cassettes legt ze uit dat ze dertien verschillende redenen had om haar leven te beëindigen.

Zie ook het bericht 13 Reasons Why onder vuur wegens heftige scènes dat MijnSerie op 28 mei publiceerde.
Vorige aflevering
Graduation
Graduation
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Linda60
07 jun 2018 10:15 -
Ik ben afgelopen week aan 13 reasons why begonnen. Vind t maar verwarrend allemaal en erg onduidelijk. Zit nu in afl 8 s1. Snap de hele ophef er omheen niet zo. Wel t feit dat t miss zelfmoord aangewakkerd heeft bij tieners bij verder. Mwha had er meer van verwacht maar misschien moet t beste nog komen
Reageer
avatar_TnTNL
07 jun 2018 13:33
Het 'beste' moet inderdaad nog komen.
Reageer
13 Reasons Why