Zero Chill

7.1 / 10
30 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Zero Chill gaat de koelkast in, er komt geen tweede seizoen

De kans op een tweede seizoen van Zero Chill is gesmolten. De Netflix- schaatsdramaserie is gecanceld na één wedstrijd van 10 rondjes.

De tienerdrama is gecreëerd door Kirstie Falkous en John Regier. In Zero Chill spelen onder andere Grace Beedie, Dakota Benjamin Taylor, Jeremias Amoore, Anastasia Chocholatá, Leonardo Fontes, Jade Ma, Sarah-Jane Potts, Doug Rao, Tanja Ribič, Oscar Skagerberg, Stan Steinbichler, en Christina Tam een rol.

In het verhaal verhuist de familie MacBentley van Toronto naar Engeland als zoon Mac (Taylor) een plaats krijgt aangeboden op een legendarische hockeyacademie. Hij is arrogant, maar ook een superster. Zijn tweelingzus is Kayla (Beedie), een kunstschaatsster die het moeilijk heeft nu ze gescheiden is van haar schaatspartner. Kayla en Mac maken allebei magie op het ijs, maar hun benaderingen staan ​​mijlenver uit elkaar.

Het eerste seizoen van tien afleveringen van Zero Chill werd gefilmd in Sheffield en werd geproduceerd door Lime Pictures voor Netflix. Het eerste en enige seizoen is vanaf 15 maart te zien op Netflix.

Een woordvoerster van Lime vertelde aan Deadline: “Er zijn momenteel geen plannen voor een tweede serie Zero Chill. We zijn erg trots op de serie die we hebben gemaakt en het wereldwijde succes. Sheffield was een prachtige plek om te filmen en we hopen met toekomstige projecten naar de stad terug te keren.”

Vorige aflevering
Blade Star
Blade Star
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Zero Chill