Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Yellowjackets komt naar SkyShowtime; tweede seizoen wekelijks te volgen

Het tweede seizoen van Yellowjackets is in Nederland binnenkort wekelijks te zien bij SkyShowtime. Ook het eerste seizoen van het survival-drama verschijnt in zijn geheel op de streamer.

Vanaf zaterdag 20 mei wordt er elke zaterdag een aflevering van de nieuwe reeks aan het aanbod toegevoegd. Ook het complete eerste seizoen van het thriller-drama is vanaf die datum bij de streamingdienst te zien. Beide seizoenen bevatten tien afleveringen. Dat betekent dat voor Nederlandse kijkers de laatste aflevering van het tweede seizoen op zaterdag 22 juli op SkyShowtime wordt toegevoegd.

Yellowjackets

Yellowjackets volgt een team van jonge vrouwelijke voetballers dat in 1996 met het vliegtuig neerstort in de Canadese bossen. Tegelijkertijd volgen we in het heden ook de levens van de inmiddels volwassen tieners die hun tijd in de wildernis wisten te overleven. De volwassen vrouwen in de hedendaagse tijdlijn worden gespeeld door onder meer Melanie Lynskey (Candy), Tawny Cypress (Unforgettable), Juliette Lewis (Welcome to Chippendales) en Christina Ricci (Wednesday). In het tweede seizoen zijn verder ook onder meer Elijah Wood (Wilfred (US)), Lauren Ambrose (Servant) en François Arnaud (Blindspot) te zien.

Het eerste seizoen van Yellowjackets stond vorig jaar op de eerste plek in verschillende lijsten van beste series van 2022. De serie kreeg lovende kritieken, vooral door het verhaal en de prestaties van de cast. Het kreeg zeven Primetime Emmy Award-nominaties waaronder Outstanding Drama Series en acteernominaties voor Lynskey en Ricci.

Er wordt momenteel gewerkt aan een derde seizoen van de serie.
Video on youtube
Vorige aflevering
Storytelling
Storytelling
02x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_rickii
21 apr 2023 23:43 -
Eindelijk!
Reageer
Yellowjackets