XIII: The Conspiracy

7.2 / 10
85 min
Miniserie
Volg deze serie
7.2 / 10
1seizoenen/2afleveringen/2008 - 2008 
NetwerkCanal+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:85 min20082008 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:Canal+
XIII: The Conspiracy is een Canadese/Franse miniserie van de zender Canal+. De serie ging in première op 6 oktober 2008.

De eerste vrouwelijke, Amerikaanse president, Sally Sheridan, wordt tijdens haar toespraak op Veterenanendag vermoord door een sluipschutter. Terwijl de geheime dienst hem op de hielen zit, weet de moordenaar ternauwernood te ontsnappen. Drie maanden later stuit een ouderlijk stel op een gewonde parachutist in een boom. De jongeman, Dorff, kan zich niets meer herinneren, de enige vorm van identificatie is de tatoeage 'XIII' in zijn nek. Wanneer de geheime dienst melding krijgt over de gewonde man, wordt een speciale eenheid ingezet om hem te traceren. Instinctief, en vol adrenaline, weet XIII de soldaten een voor een uit te schakelen. Tijdens zijn vlucht begint zijn geheugen langzaamaan terug te komen. Wanneer hij wordt gevangen, ontdekt XIII dat hij een gestolen identiteit heeft en zijn eigen identiteit alleen terug kan krijgen door als lokaas te dienen. Wat volgt is een bloedstollend kat-en-muisspel.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie XIII: The Conspiracy.
XIII: The Conspiracy