Westworld

8.1 / 10
62 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen HBO-serie Westworld

Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. Het derde seizoen gaat in maart van start.

Gebaseerd op de gelijknamige film, geschreven door de bestsellerauteur Michael Crichton, is Westworld een donkere odyssee over het begin van het kunstmatige bewustzijn en de evolutie van de zonde. Het verhaal speelt zich af in een pretpark waar bezoekers zich in alle tijden kunnen wanen. Er zijn daar robots in plaats van echte acteurs. Maar als de robots in opstand komen zijn de bezoekers in levensgevaar.

HBO heeft gemeld dat het derde seizoen van Westworld op 15 maart van start gaat en uit acht afleveringen bestaat. De terugkerende cast bestaat uit Evan Rachel Wood als Dolores, Thandie Newton als Maeve, Ed Harris als de Man in Black, Jeffrey Wright als Bernard, Tessa Thompson als Charlotte, Luke Hemsworth als Stubbs, Simon Quarterman als Lee Sizemore en Rodrigo Santoro als Hector Escaton. Nieuwe castleden dit seizoen zijn Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi, Marshawn Lynch, John Gallagher Jr. en Michael en Tommy Flanagan.

Er is nu een trailer verschenen voor het derde seizoen van Westworld.

Vorige aflevering
Crisis Theory
Crisis Theory
03x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_TnTNL
21 feb 2020 14:46 -
Cool, sta te popelen!
Reageer
avatar_DAVE2804
21 feb 2020 16:51 -
Zeker weten!!
Reageer
avatar_sirTruffleheart
21 feb 2020 19:21 -
Ziet er leuk uit!
Reageer
avatar_BlackBiker
21 feb 2020 19:27 -
Heel veel zin in!
Reageer

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2