Westworld

8.1 / 10
58 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen HBO-serie Westworld

Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. Het derde seizoen gaat in maart van start.

Gebaseerd op de gelijknamige film, geschreven door de bestsellerauteur Michael Crichton, is Westworld een donkere odyssee over het begin van het kunstmatige bewustzijn en de evolutie van de zonde. Het verhaal speelt zich af in een pretpark waar bezoekers zich in alle tijden kunnen wanen. Er zijn daar robots in plaats van echte acteurs. Maar als de robots in opstand komen zijn de bezoekers in levensgevaar.

HBO heeft gemeld dat het derde seizoen van Westworld op 15 maart van start gaat en uit acht afleveringen bestaat. De terugkerende cast bestaat uit Evan Rachel Wood als Dolores, Thandie Newton als Maeve, Ed Harris als de Man in Black, Jeffrey Wright als Bernard, Tessa Thompson als Charlotte, Luke Hemsworth als Stubbs, Simon Quarterman als Lee Sizemore en Rodrigo Santoro als Hector Escaton. Nieuwe castleden dit seizoen zijn Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi, Marshawn Lynch, John Gallagher Jr. en Michael en Tommy Flanagan.

Er is nu een trailer verschenen voor het derde seizoen van Westworld.

Vorige aflevering
The Winter Line
03x02
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_TnTNL
21 feb 2020 14:46 -
Cool, sta te popelen!
Reageer
avatar_DAVE2804
21 feb 2020 16:51 -
Zeker weten!!
Reageer
avatar_sirTruffleheart
21 feb 2020 19:21 -
Ziet er leuk uit!
Reageer
avatar_BlackBiker
21 feb 2020 19:27 -
Heel veel zin in!
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Vandaag, 12:00
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Vandaag, 11:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03