Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO-serie Westworld krijgt eigen mobiele game

Westworld is een populaire serie van HBO. Het tweede seizoen van de serie zal 22 april beschikbaar zijn en dat is een goede reden om tevens een mobiele game te lanceren.

Normaal gesproken hebben games naar aanleiding van televisieseries niet veel om het lijf en is het makkelijk cashen voor de ontwikkelaar. De site van de mobiele Westworld-game belooft daarentegen iets heel anders.

Als nieuwe werknemer van Delos, leer jij controle te nemen over Westworld. Zo zul je ‘gasten’ met ‘hosts’ combineren en zo de meest bizarre en wilde dromen van de gasten veranderen in werkelijkheid. Het is de bedoeling dat je jouw ideale Westworld maakt.

Daarbij moet je rekening houden met de hosts en de veiligheid van de gasten. De opbouw van de game is vrijwel identiek aan Fallout Shelter. In deze game zijn er allemaal verschillende vertrekken te vinden. De screenshots van Westworld Mobile lijken datzelfde idee te gebruiken.

5156 Westworldgame

Via de officiële Westworld-site en via de Play Store is al het mogelijk om je te registreren. Zodra de game beschikbaar is, krijg je een melding. Inmiddels hebben 250.000 mensen dit al gedaan. Daarmee is een eerste milestone vrijgespeeld. De site belooft dat er nog drie andere pre-registration milestones mogelijk zijn.

Bij 500.000 registraties krijgt iedereen coins & gems, bij 750.000 registraties krijgt iedereen een ‘basic host code’ pack en bij 1.000.000 registraties krijgt iedereen een crafting pack. Daarmee lijkt Westworld Mobile gebruik te maken van een microtransactiesysteem. Hierbij worden de coins of gems gebruikt als munteenheid.

Om de Westworld-game zo goed mogelijk te laten passen in het verhaal, werkt uitgever WB Games San Francisco nauw samen met de producenten en auteurs van de science fiction-serie. De Westworld-game zal later in 2018 worden uitgebracht voor iOS-en Android-apparaten.

De televisieserie Westworld gaat over een futuristisch themapark, bemand door robots die ervoor zorgen dat de fantasieën van de menselijke gasten uitkomen. In het park gaat van alles stuk en twee gasten die een Wild West-avontuur beleven worden achtervolgd door een androïde gunslinger.
Vorige aflevering
Que Será, Será
Que Será, Será
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Westworld