Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Wentworth krijgt een zesde seizoen opgelegd

De gevangenisserie Wentworth uit Australië krijgt een strafvermeerdering van nog een jaar. Foxtel vernieuwt de vrouwengevangenisserie met nog een seizoen.

Op dit moment is het vijfde seizoen nog in volle gang, maar Foxtel heeft nu al besloten om de vrouwengevangenis nog een jaar open te houden. Wentworth krijgt een zesde seizoen die in 2018 van start zal gaan.

Van Wentworth zijn er al een aantal remakes gemaakt. In Nederland is dat Celblok H. In België heet de serie Gent-West en ook in Duitsland wordt er op dit moment gewerkt aan een remake. In Nieuw-Zeeland en Groot Brittannië wordt de originele serie uitgezonden als Wentworth Prison.

De basis voor de serie Wentworth was de serie Prisoner, een soap die uitgezonden is van 1979 tot 1986. Wentworth volgt het leven van Bea Smith (Danielle Cormack) in de gevangenis Wentworth. De serie begint met Bea's vroege dagen in de gevangenis. Het is een moderne bewaakte gevangenis, waar je ziet hoe een vrouw en moeder van de buitenwijken uitgroeit tot iemand aan de top zonder rivaliteit.

Ben jij blij dat Wentworth is vernieuwd met een zesde seizoen?


Vorige aflevering
Legacy
Legacy
09x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_crimewomen
03 feb 2018 17:48 -
he leuk toch nog een 5 en 6 seizoen ben benieuwd krijgen we dan ook nog een herhaling van de vorige 4 seizoenen
Reageer
Wentworth