Leuk?
17
0
Bekijk stemmen

Vikings nu al vernieuwd met een zesde seizoen

Het vijfde seizoen moet nog van start gaan en nu al heeft History besloten om de Vikings een zesde seizoen te geven.

Op 29 november aanstaande gaat het vijfde seizoen van Vikings van start bij History. Het zal een twee uur durende start zijn. Daarna zullen er acht weken lang een aflevering worden uitgezonden. De volgende tien afleveringen van het vijfde seizoen staan gepland voor 2018. En nu, bijna twee maanden voor de start van het vijfde seizoen, heeft History aangekondigd dat Vikings ook een zesde seizoen krijgt met wederom 20 afleveringen.


In het zesde seizoen krijgt Katheryn Winnick (zij speelt Lagertha) haar regiedebuut. De productie van het zesde seizoen zal dit najaar van start gaan in Ierland. Het afgelopen seizoen had gemiddeld 7,8 miljoen kijkers, verdeeld over de verschillende mogelijkheden om de serie te kunnen bekijken. Vikings is een top vijf dramaserie bij de advertentie-kabelaars. Ook bij de critici doet de serie Vikings het goed tot erg goed. Op Metacritics kreeg het tweede seizoen 77 procent en van Rotten Tomatoes was dat zelfs 92 procent.

Ben jij blij met de vernieuwing van Vikings? Zou het zesde seizoen de laatste zijn? Of is er ruimte voor meer seizoenen?


Katheryn Winnick
Embed from Getty Images
Vorige aflevering
The Last Act
The Last Act
06x20
Leuk?
17
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_BadWolf
13 sep 2017 14:46 -
Het is fijn dat er een vijfde seizoen is maar of een zesde seizoen gewenst is hangt natuurlijk af van seizoen 5. Vooralsnog is dit een uitstekende serie en op voorhand ben ik er blij mee.
Reageer
avatar_anonymous
14 sep 2017 12:03 -
Vikings kan nog wel vele seizoenen door. Ze verversen ook steeds de cast en volgen een klein beetje de loop van de geschiedenis. Zo kunnen ze dus wel 20 seizoenen door.
Reageer
avatar_antimidant
15 sep 2017 09:53 -
Das heel mooi te lezen
Reageer
avatar_Mvandormolen
18 okt 2017 10:59 -
Goed idee , het verhaal is nog lang niet af
Reageer
Vikings