Versailles

7.9 / 10
55 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Versailles

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Versailles. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Versailles
Het derde seizoen van Versailles zal weer bol staan van drama. Lodewijk heeft een einde gebracht aan de Gifaffaire en de oorlog tegen de Spaanse Nederlanden gewonnen. Het lijkt alsof niets zijn plannen tot verdere uitbreiding van zijn koninkrijk en macht over heel Europa in de weg kan staan. Deze idealen komen echter niet zonder een prijs, het volk is de betalingen zat en ongenoegen borrelt op. Zo ook in Versailles, waar Lodewijk nieuwe uitdagingen voor zijn kiezen krijgt. Maintenon, zijn nieuwe maîtresse, laat hem sterker in zijn grootheid geloven, wat zorgt voor zeer uiteenlopende meningen in de raad. Langzaam maar zeker neemt voor de koning de tolerantie van dit ongenoegen af, voor zowel zijn volk, protestanten en zelfs van de Paus. Ook hangt er een dreiging boven Lodewijk: een mysterieuze gevangene wiens gezicht verscholen is achter een ijzeren masker.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: George Blagden, Alexander Vlahos, Stuart Bowman, Tygh Runyan en Evan Williams.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 13 februari 2019
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van Versailles:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Op 28 juni 1919 werd het Verdrag van Versailles getekend wat formeel een einde maakte aan de Eerste Wereldoorlog. In welke beroemde zaal werd dit verdrag in Versailles getekend?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Legacy
The Legacy
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00