Versailles

7.9 / 10
55 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Versailles

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Versailles. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Versailles
Het derde seizoen van Versailles zal weer bol staan van drama. Lodewijk heeft een einde gebracht aan de Gifaffaire en de oorlog tegen de Spaanse Nederlanden gewonnen. Het lijkt alsof niets zijn plannen tot verdere uitbreiding van zijn koninkrijk en macht over heel Europa in de weg kan staan. Deze idealen komen echter niet zonder een prijs, het volk is de betalingen zat en ongenoegen borrelt op. Zo ook in Versailles, waar Lodewijk nieuwe uitdagingen voor zijn kiezen krijgt. Maintenon, zijn nieuwe maîtresse, laat hem sterker in zijn grootheid geloven, wat zorgt voor zeer uiteenlopende meningen in de raad. Langzaam maar zeker neemt voor de koning de tolerantie van dit ongenoegen af, voor zowel zijn volk, protestanten en zelfs van de Paus. Ook hangt er een dreiging boven Lodewijk: een mysterieuze gevangene wiens gezicht verscholen is achter een ijzeren masker.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: George Blagden, Alexander Vlahos, Stuart Bowman, Tygh Runyan en Evan Williams.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 13 februari 2019
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van Versailles:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Op 28 juni 1919 werd het Verdrag van Versailles getekend wat formeel een einde maakte aan de Eerste Wereldoorlog. In welke beroemde zaal werd dit verdrag in Versailles getekend?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Legacy
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Acteur Harrison Ford gaat voor het eerst in een televisieserie spelen. Hij krijgt de hoofdrol in The Staircase, een dramaserie van Annapurna TV.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Ragnarok is een nieuwe Noorse dramaserie van Netflix. De serie heeft een premièredatum en een teaser gekregen.
Vandaag, 10:00
Deadline maakt bekend dat de DC Universe superheldenserie Stargirl te zien zal zijn bij The CW.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.
Gisteren, 16:00
Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws over de horrorserie van Netflix Black Summer.
Gisteren, 15:00
1