Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Veep gecanceld, Real Time with Bill Maher vernieuwd bij HBO

Niet HBO, maar Julia Louis-Dryfus wilde zelf niet verder met Veep. Bill Maher wil nog wel even door met de komische talkshow Real Time with Bill Maher.

We beginnen met de vernieuwing van het praatprogramma van HBO Real Time with Bill Maher. HBO heeft de serie vernieuwd met maar liefst twee seizoenen. Seizoenen zeventien en achttien houden in dat Real Time with Bill Maher tot zeker 2020 te zien is bij HBO. In deze deal zitten ook twee specials: een nieuwe stand-up en retrospectieve special.

De serie was al vernieuwd met een zestiende seizoen voor 2018, de zeventiende en achttiende zijn in 2019 en 2020 te zien. De aankondiging werd gedaan door Casey Bloys, president HBO programmering. De stand-up special zal voor de elfde worden gemaakt. De retrospectieve special zal speciale, uitgelichte en memorabele momenten gaan laten zien uit de voorgaande seizoenen van Real Time with Bill Maher.

Bloys vertelde: “We zijn enorm trots om onze langlopende relatie met Bill Maher te kunnen voortzetten. Als een onderdeel van de HBO-familie zijn Bill’s kenmerkende standpunten, in combinatie met zijn inzet en passie voor inzichtelijke en informatieve entertainment, al bijna 30 jaar ongeëvenaard." Maher (foto) over dit nieuws: “Ik ben HBO ontzettend dankbaar voor één van de beste relaties in mijn leven, en ik bewonder hun pogingen om te vechten tegen leeftijdsdiscriminatie door mij deze uitgebreide deal te laten tekenen.”
Embed from Getty Images

Dan Veep: Er komt geen achtste seizoen van de politieke komedie van HBO. Het onlangs aangekondigde zevende seizoen zal de boeken in gaan als het allerlaatste seizoen. Hoofdrolspeler Julia Louis-Dreyfus staat erop dat het eigen gemaakte beslissing is geweest. Dreyfus: “Het werd duidelijk dat dit seizoen {zevende} de laatste moest gaan worden. We willen niet in herhaling vallen of te lang blijven. Het verhaal heeft een beslistheid over zich dat voelt als einde-serie. Het was niet een beslissing dat makkelijk kwam. Laten we wel wezen, dit was een rol van mijn leven.”

Veep was een echte Emmy-magneet en kritisch toegejuichte serie. En misschien wel (hier valt over te debatteren) de leukste komedie op de televisie. De serie komt nu in 2018 aan zijn eind met een allerlaatste zevende seizoen. Het is overduidelijk dat Dreyfus (foto R) en uitvoerend producent David Mandel (foto L) lang en hard hebben nagedacht over de beslissing wanneer de serie aan zijn eind zou moeten komen. Dit seizoen of volgend seizoen, ze hebben het verhaal laten beslissen wanneer het goed voelde om er een eind aan te breien.
Embed from Getty Images

Wat denk jij van de beslissing om met Veep te stoppen?


Vorige aflevering
Veep
Veep
07x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Veep