Van Helsing

7.4 / 10
43 min
Sciencefiction, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Van Helsing in februari bij Netflix

Van Helsing is een Amerikaans-Canadese serie van de zender Syfy. De serie ging in première in september 2016 en eind 2019 heeft Syfy het vierde seizoen uitgezonden.

Vanessa van Helsing is een verre verwant van de bekende vampierenjager Abraham Van Helsing. Zij herrijst en komt de conclusie dat vampiers de hele wereld hebben overgenomen. Zij is de laatste hoop voor de mensheid om terug te nemen wat hen toe behoort.

Kelly Overton (True Blood) speelt Vanessa van Helsing. In het vierde seizoen, dat op 8 februari naar Netflix komt, omarmt Vanessa een nieuwe filosofie, terwijl de geheimen van Blak-Tek worden onthuld en Sam (Christopher Heyerdahl) probeert om de Dark One weer tot leven te wekken. Na het dertien afleveringen tellende vierde seizoen volgt er nog een vijfde seizoen, waarmee de serie Van Helsing wordt afgesloten.

Vorige aflevering
The Beholder
04x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00