Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Christina Applegate verlaat Up All Night

De ster van NBC's Up All Night, is nu de ex-ster van NBC's Up All Night. Christina Applegate heeft besloten te stoppen met de serie. Er gaan roddels de ronde dat Lisa Kudrow (Friends) haar gaat vervangen.

De serie heeft veel transformaties meegemaakt en velen zeggen dat het beter is om te stoppen met de serie. Er moeten op dit moment nog vijf afleveringen opgenomen worden voor een live publiek.

“Het is een geweldige ervaring geweest om aan Up All Night te werken, maar de show is een andere creatieve richting ingegaan en ik heb besloten dat het beter voor mij is om verder te gaan," zegt Applegate. “Werken met Lorne Michaels was een droom die uitkwam en ik ben blij dat hij mij bij deze TV familie heeft gebracht. Ik zal de cast, producers en crew missen, en ik wens hun het beste.”

NBC wilde geen commentaar geven.
Vorige aflevering
The Wedding (Last Time as a Single-Cam)
The Wedding (Last Time as a Single-Cam)
02x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
09 feb 2013 13:02 -
Blijkbaar was de bedenker van de serie ook niet blij met de 'make over' die ging gebeuren. Christina Applegate is altijd een genot om naar te kijken, hopelijk gaat ze snel weer in een andere serie spelen.
Reageer
avatar_JessicaD
09 feb 2013 19:30 -
@MBomer1: Ze zal in elk geval in het tweede deel van de film Anchorman spelen. Het filmen begint deze maand. Qua series is volgens mij (nog) niks bekend.
Reageer
avatar_anonymous
09 feb 2013 22:26 -
Ja, daar ben ik ook blij om dat er een 2de 'Anchorman' film komt. Vindt de eerste nog steeds heel grappig.
Reageer
Up All Night