Underground

7.9 / 10
40 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

WGN America heeft de dramaserie Underground gecanceld

De producenten van Underground, Sony Pictures Television, zijn druk op zoek naar een nieuw tehuis voor de kritisch toegejuichte serie Underground.

WGN America heeft aan de vooravond van een grote aankoop (3,9 miljard) door Sinclair Broadcast Group de dramaserie Underground gecanceld na twee kritisch toegejuichte seizoenen. Sinclair CEO Chis Ripley vertelde dat ze met WGN America een andere kant op willen, weg van originele gescripte series, met de focus op het herpositioneren van de zender voor winstgevende groei: “De kijkcijfers van WGN America rechtvaardigen het geld dat ze uitgeven aan hun originele programma’s niet. De zender zou veel meer winstgevend kunnen draaien op een fractie wat ze uitgeven aan de programmering.”

De historische dramaserie had op 10 mei zijn nu allerlaatste aflevering, onder voorbehoud dat het Sony gaat lukken om een nieuwe zender te vinden voor Underground. Misschien komt Sinclair toch nog terug op hun beslissing of vindt Underground een nieuw thuis bij Netflix of Amazon. MijnSerie houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen rond WGN America en Underground.

Hoop jij op een doorstart van Underground?


Vorige aflevering
Soldier
Soldier
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
3
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1