True Blood

8.1 / 10
52 min
Fantasy, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

True Blood krijgt een 4e seizoen

HBO heeft vandaag bekend gemaakt dat True Blood een vierde seizoen krijgt. Twee week geleden is het derde seizoen super goed begonnen waardoor het nu een vierde seizoen krijgt. Dit seizoen zal, net als het derde seizoen, 12 afleveringen bevatten en zal volgend jaar (rond deze tijd) te zien zijn bij HBO.
Vorige aflevering
Thank You
Thank You
07x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
22 feb 2013 00:55 -
De eerste 2 seizoenen waren leuk on naar te kijken maar daarna had ik het wel gezien. elke aflevering eindigt hetzelfde en dat begon saai te worden.
Reageer

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
2
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00