Transplant

7.6 / 10
45 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Transplant vernieuwd met een tweede seizoen

De Canadese medische dramaserie Transplant is door CTV vernieuwd met een tweede seizoen.

Transplant is de best bekeken Canadese dramaserie van het moment en is door CTV vernieuwd met een tweede seizoen. De dramaserie ging afgelopen februari in première op CTV en zal later ook in Amerika worden uitgezonden bij NBC.

De serie draait om Bashir "Bash" Hamed (Hamza Haq, The 410). Samen met zijn zus is hij gevlucht uit Syrië. Hij bouwt zijn carrière in de spoedeisende geneeskunde opnieuw op in de trauma-eenheid van een ziekenhuis in Toronto.


Hamza Haq als Bashir "Bash" Hamed
Vorige aflevering
The Only Way Out Is Through
The Only Way Out Is Through
01x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
29 jun 2020 21:19 -
Goed nieuws
Reageer

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00