Transplant

7.6 / 10
45 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Transplant vernieuwd met een tweede seizoen

De Canadese medische dramaserie Transplant is door CTV vernieuwd met een tweede seizoen.

Transplant is de best bekeken Canadese dramaserie van het moment en is door CTV vernieuwd met een tweede seizoen. De dramaserie ging afgelopen februari in première op CTV en zal later ook in Amerika worden uitgezonden bij NBC.

De serie draait om Bashir "Bash" Hamed (Hamza Haq, The 410). Samen met zijn zus is hij gevlucht uit Syrië. Hij bouwt zijn carrière in de spoedeisende geneeskunde opnieuw op in de trauma-eenheid van een ziekenhuis in Toronto.


Hamza Haq als Bashir "Bash" Hamed
Vorige aflevering
The Only Way Out is Through
01x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
29 jun 2020 21:19 -
Goed nieuws
Reageer

Laatste nieuws

HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00