Training Day

7.2 / 10
45 min
Actie, Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Training Day krijgt geen tweede seizoen

Na de tragische dood van Bill Paxton en slechte kijkcijfers heeft CBS besloten om geen tweede seizoen te gaan maken van Training Day.

CBS heeft Traing Day na slechts één slecht bekeken eerste seizoen gecanceld. Ook het plotselinge overlijden van hoofdrolspeler Bill Paxton heeft hierin een grote rol gespeeld. Want CBS was niet van plan bij een eventuele tweede seizoen Paxton te vervangen.

Training Day is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2001 met onder andere Denzel Washington en Ethan Hawke. In de film volgen we een jonge agent van de L.A.P.D. gespeeld door Hawke. Hij gaat in training bij een doorgewinterde sergeant (Washington) die er bijzondere methodes op na blijkt te houden om zo drugssmokkelaars te slim af te zijn. Gedurende de film komt het personage van Hawke er achter dat zijn mentor een dubbele agenda blijkt te hebben. De serie begint 15 jaar na deze gebeurtenissen.

De eye zender heeft de resterende afleveringen van het eerste seizoen verbannen naar de zaterdagavond. Vanaf zaterdag 8 april zullen de laatste zeven afleveringen te zien zijn bij CBS voordat de serie definitief door de Magere Hein van Series weggevoerd zal worden. Het gat in het uitzendschema zal worden opgevuld door The Amazing Race vanaf 30 maart en Undercover Boss zal vanaf 28 april het tijdslot overnemen.

Is het terecht dat CBS de serie Training Day heeft gecanceld?


Bill Paxton, R.I.P.
Vorige aflevering
Elegy (2)
Elegy (2)
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_sarlottje
11 maa 2017 14:32 -
Jammer, maar wel logisch.
Reageer
avatar_filmes62
11 maa 2017 15:28 -
Kan wel een paar andere series noemen die eerder in aanmerking mochten komen om te stoppen.
Reageer
avatar_anonymous
11 maa 2017 16:09 -
Met zulke kijkcijfers is het logisch dat ze het stoppen. Dat het voor het laatste deel afgeserveerd wordt op de zaterdagavond zegt genoeg.

Ben nog niet begonnen aan deze serie en zal dat waarschijnlijk ook niet gaan doen nu.
Reageer
avatar_Solis
12 maa 2017 18:54 -
Dat is het probleem van vele series tegenwoordig. Willen allemaal meeliften op het succes van een film, dus maken ze er maar een serie van. En ik maar denken dat die films al werden uitgemelkt met veel te veel delen. Veel originele én goede series zijn bijna zeldzaam aan het worden. Erg jammer!

Hoe dan ook... Ik heb deze serie niet gezien en was dit ook niet van plan.
Reageer
Training Day