Tokyo Ghoul

8.3 / 10
25 min
Actie, Fantasy, Horror, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
3seizoenen/48afleveringen/2014 - 2018 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:25 min20142018 (Beëindigd)
Netwerk:Tokyo MX
Tokyo Ghoul is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 5 juli 2014.

Tokyo Ghoul serie speelt zich af in de stad Tokio welke wordt geteisterd door mysterieuze ‘ghouls’ die mensen eten om te overleven. De inwoners zijn doodsbang en de identiteiten van de ghouls nog altijd onbekend.
Kaneki is een doodgewone college student die na zijn date met Rize, een prachtig meisje die net zo veel van boeken houdt als hij, midden in het probleem van de ghouls terecht komt…. In één nacht wordt zijn hele leven overhoop gezet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 3
0 / 24

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Tokyo Ghoul.

Nieuws (4)

Ook voor de maand oktober hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
28 sep 2018
Ook voor de maand april hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 mrt 2018
Ook voor de maand november hebben we alles op een rijtje gezet* wanneer welke serie begint met welk seizoen of première en op welke zender wordt uitgezonden. Tenzij anders** vermeld gaat het hier om Amerikaanse...
31 okt 2017
9