Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Hulu cancelt comedyserie This Fool na twee seizoenen

Hulu heeft This Fool gecanceld, de half uur durende comedyserie die zich afspeelt in de arbeidersklasse van South Central Los Angeles.

This Fool draait om Julio Lopez (Estrada), een dertigjarige man die nog steeds thuis woont, af en aan uitgaat met zijn vriendin (Michelle Ortiz) sinds de middelbare school en elk excuus vindt om niet met zijn eigen problemen hoeft om te gaan.

This Fool

Julio werkt bij Hugs Not Thugs, een non-profitorganisatie voor rehabilitatie van bendes, waar hij het aan de stok heeft met zijn oudere neef Luis (Frankie Quiñones), een ex-bendelid die net uit de gevangenis is en bij Julio en zijn gezin is ingetrokken.

Rollen in This Fool waren voor Estrada als Julio Lopez, Quiñones als Luis, Michael Imperioli als Minister Payne, Ortiz als Maggie, Laura Patalano als Esperanza, Julia Vera als Maria, Fabian Alomar als Fabián en Sandra Marcela Hernandez als Ana.

De serie is geschreven en geproduceerd door Estrada, Pat Bishop, Jake Weisman en Matt Ingebretson. Jonathan Groff en Fred Armisen waren ook uitvoerende producenten.

Het tweede seizoen van de Hulu Original serie van ABC Signature bestond uit tien afleveringen. Beide seizoenen zullen verder gestreamd worden op het platform.

Hieronder kun je de trailer voor het eerste seizoen van This Fool bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Two Fuckin' Losers
Two Fuckin' Losers
02x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_WillieMan
24 feb 2024 19:00 - 24 feb 2024 19:00
Jammer, ik vond het tweede seizoen nog leuker dan het eerste.
Reageer
This Fool