The X Files

8.1 / 10
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

X-files komen terug voor een 11e seizoen

The X Files komt terug voor een elfde seizoen. Dat kondigde Fox afgelopen donderdag aan. Nog beter, het elfde seizoen zal bestaan uit tien afleveringen.

Serie-schepper Chris Carter zal uitvoerend producent zijn, en David Duchovny en Gillian Anderson hebben ook getekend om terug te keren als Mulder en Scully.

Het nieuwe seizoen is te bekijken in het tv-seizoen van 2017-2018. De productie is gepland om deze zomer te beginnen.

Tijdens de pers toer van de Television Critics Association in augustus heeft Fox Television Group CEO en voorzitter Dana Walden tegen verslaggevers gezegd dat het netwerk meer dan zes episodes zou willen hebben gehad in de eerste revival van de sci-fi-serie. "Het waren eigenlijk de beperkingen van de schema's van David en Gillian en Chris waarom er maar zes afleveringen waren in het 10e seizoen.

Het was gewoon moeilijk om de tijd te coördineren om iedereen tegelijkertijd in Vancouver te krijgen. de plek waar de serie wordt opgenomen

"Iconische karakters, rijke verhaalvertelling, gewaagde makers - dit zijn de kenmerken van grote tv-programma's. En dat zijn enkele redenen waarom The X-Files zo'n grote invloed heeft gehad op miljoenen fans wereldwijd, zegt David Madden, president Fox Broadcasting Company, in een verklaring. De creativiteit van Chris, samen met het briljante werk van David en Gillian, blijft dit fenomeen van de popcultuur voortzetten, en we kunnen niet wachten om te zien welke nieuwe mysteries Mulder en Scully in dit volgende hoofdstuk van The X Files ontdekken. '

Fox heeft ook een teaser poster online geplaatst.


Vorige aflevering
My Struggle IV
My Struggle IV
11x10
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BadWolf
22 apr 2017 01:34 -
Seizoen 10 vond ik persoonlijk een aanfluiting. Ze zullen echt hun best moeten doen om seizoen 11 op hetzelfde niveau te krijgen als de oude serie. Misschien was het beter geweest om de serie in ere te laten rusten.
Reageer
avatar_renzoroy
22 apr 2017 13:07 - 22 apr 2017 13:07
Seizoen 10 bestond ook maar uit 6 eps, had ik ook niet van verwacht dat die net zo goed zouden zijn als de eerdere seizoenen. Sowieso vond ik de laatste seizoenen zonder Mulder ook al wat minder dan de eerdere. Als het goed is gaat seizoen 11 bestaan uit 10 eps.
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.
Vandaag, 16:00
Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.
Vandaag, 15:00
1
Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
Vandaag, 14:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.
Vandaag, 13:00
1
Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00