Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

X-files komen terug voor een 11e seizoen

The X Files komt terug voor een elfde seizoen. Dat kondigde Fox afgelopen donderdag aan. Nog beter, het elfde seizoen zal bestaan uit tien afleveringen.

Serie-schepper Chris Carter zal uitvoerend producent zijn, en David Duchovny en Gillian Anderson hebben ook getekend om terug te keren als Mulder en Scully.

Het nieuwe seizoen is te bekijken in het tv-seizoen van 2017-2018. De productie is gepland om deze zomer te beginnen.

Tijdens de pers toer van de Television Critics Association in augustus heeft Fox Television Group CEO en voorzitter Dana Walden tegen verslaggevers gezegd dat het netwerk meer dan zes episodes zou willen hebben gehad in de eerste revival van de sci-fi-serie. "Het waren eigenlijk de beperkingen van de schema's van David en Gillian en Chris waarom er maar zes afleveringen waren in het 10e seizoen.

Het was gewoon moeilijk om de tijd te coördineren om iedereen tegelijkertijd in Vancouver te krijgen. de plek waar de serie wordt opgenomen

"Iconische karakters, rijke verhaalvertelling, gewaagde makers - dit zijn de kenmerken van grote tv-programma's. En dat zijn enkele redenen waarom The X-Files zo'n grote invloed heeft gehad op miljoenen fans wereldwijd, zegt David Madden, president Fox Broadcasting Company, in een verklaring. De creativiteit van Chris, samen met het briljante werk van David en Gillian, blijft dit fenomeen van de popcultuur voortzetten, en we kunnen niet wachten om te zien welke nieuwe mysteries Mulder en Scully in dit volgende hoofdstuk van The X Files ontdekken. '

Fox heeft ook een teaser poster online geplaatst.


Vorige aflevering
My Struggle IV
11x10
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BadWolf
22 apr 2017 01:34 -
Seizoen 10 vond ik persoonlijk een aanfluiting. Ze zullen echt hun best moeten doen om seizoen 11 op hetzelfde niveau te krijgen als de oude serie. Misschien was het beter geweest om de serie in ere te laten rusten.
Reageer
avatar_renzoroy
22 apr 2017 13:07 - 22 apr 2017 13:07
Seizoen 10 bestond ook maar uit 6 eps, had ik ook niet van verwacht dat die net zo goed zouden zijn als de eerdere seizoenen. Sowieso vond ik de laatste seizoenen zonder Mulder ook al wat minder dan de eerdere. Als het goed is gaat seizoen 11 bestaan uit 10 eps.
Reageer
MijnSerie
Gratis in de App Store
Gratis in de Play Store
BekijkBekijk