Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead en Fear The Walking Dead trailers

Twee trailers van de series over de wandelende doden zijn vrijgegeven. De trailer van The Walking Dead heeft een einde om eens stevig over na te denken.

Eindelijk kunnen de fans de dagen aftellen naar de start van het achtste seizoen van The Walking Dead. Maar niet voordat we de meer dan vijf minuten durende trailer hebben bekeken. En wat voor een trailer! Want wat betekent het einde?

In het achtste seizoen nemen Rick en consorten het op tegen Negan en de Saviors. Wie zal er uit de strijd als winnaar tevoorschijn komen? Of betekent het einde van de trailer toch iets anders?

Vanaf 22/23 oktober worden de eerste acht afleveringen uitgezonden. De eerste aflevering van het achtste seizoen is de honderdste van de serie. In februari 2018 worden de resterende acht afleveringen uitgezonden, dan zullen de fans weten hoe de oorlog verloopt tussen Rick en Negan en de diverse groepen zoals Hilltop, Kingdom en Scavengers.

Video on youtube


Het derde seizoen van Fear The Walking Dead gaat op 10 september weer verder. In de trailer krijgen we een voorproefje van wat ons in seizoen 3B te wachten staat.

Video on youtube


Wat denk jij wat het einde van de trailer van The Walking Dead betekent?

Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_GoonerJenny
23 jul 2017 10:03 -
Kan niet wachten! Al mag de zomer nog wel even voortduren.
Reageer
The Walking Dead