The Neighbors

7.2 / 10
22 min
Sciencefiction, Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
2seizoenen/44afleveringen/2012 - 2014 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:22 min20122014 (Beëindigd)
Netwerk:ABC
The Neighbors is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in 2012 in première.

In The Neighbors volgen we de Weavers. Vader Marty hoopt zijn gezin een beter leven te kunnen geven door te verhuizen naar Hidden Hills, een beveiligde wijk in New Jersey met zijn eigen golfterrein. De wijk is zo exclusief dat al 10 jaar geen enkel huis verkocht werd. Maar nu gebeurde dit wel en de Weavers waren de gelukkigen.

Maar eenmaal verhuisd, leren ze dat hun medebewoners een beetje vreemd zijn. Zo hebben ze vooreerst als pro-atletische namen als Reggie Jackson, Jackie Joyner-Kersee, Dick Butkis of Larry Bird. Wanneer ze de buren uitnodigen voor een etentje zien ze dan weer dat hun buren eten via hun ogen door het lezen van boeken. Al gauw wordt duidelijk wat er aan de hand is. De volledig wijk zit vol aliens van de planeet Zabvron, waar de mannen de kinderen baren en ze groene slijm uit hun oren wenen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2

Vergelijkbare series

The Neighbors