Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatum negende en laatste seizoen The Flash (2014)

The CW heeft woensdag 8 februari om 20.00 uur vastgesteld voor de start van het negende en laatste seizoen van The Flash (2014).

Direct na The Flash (2014) volgt om 21.00 uur de midseason-terugkeer van Kung Fu (2021).

"The Flash (2014) zal worden herinnerd als een van de beste series in de geschiedenis van The CW, en iedereen die betrokken was bij de uitstekende negen seizoenen mag trots zijn", aldus Brad Schwartz, President, Entertainment, The CW Network. "Het team heeft een episch laatste seizoen afgeleverd, gevuld met tal van twists, gastacteurs en verrassingen die elke fan zullen bekoren. Nu is het tijd om in te halen en te genieten van deze fantastische laatste rit aan de zijde van de snelste man ter wereld."

The Flash (2014)

Nadat de Reverse Flash voor eens en altijd is verslagen, gaat het dertiendelige negende seizoen een week later verder na hun epische gevecht, en Barry Allen (Grant Gustin) en Iris West-Allen (Candice Patton) komen weer samen en groeien dichter naar elkaar dan ooit tevoren. Maar wanneer een dodelijke groep Rogues neerstrijkt op Central City, geleid door een krachtige nieuwe bedreiging, moeten The Flash en zijn team - Caitlin Snow (Danielle Panabaker), Meta-Empath Cecile Horton (Danielle Nicolet), de lichtgestuurde meta Allegra Garcia (Kayla Compton), briljante tech-nerd Chester P. Runk (Brandon McKnight) en de hervormde cryogene dief Mark Blaine (Jon Cor) - opnieuw onmogelijke kansen trotseren om de dag te redden. Maar terwijl The Rogues worden verslagen, staat een dodelijke nieuwe tegenstander op om Barry Allen's heldendaad uit te dagen. En in hun grootste strijd tot nu toe zullen Barry en Team Flash tot het uiterste gaan om Central City nog één keer te redden.

The Flash (2014) ging in première op The CW op 7 oktober 2014. De debuutaflevering werd de best bekeken uitzending van alle series in de geschiedenis van het netwerk, met meer dan 6,8 miljoen kijkers. De serie won de People's Choice Award voor Favorite New TV Drama en werd genomineerd voor een Primetime Emmy Award voor Outstanding Special Visual Effects in 2015.

The Flash (2014), gebaseerd op de personages van DC, is van Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television, met uitvoerende producenten Greg Berlanti (Superman & Lois, Arrow, You), Eric Wallace (Teen Wolf, Eureka) en Sarah Schechter (You, The Flight Attendant, Riverdale), Sam Chalsen (Sleepy Hollow), en Jonathan Butler (Bella and the Bulldogs).
Video on youtube
Vorige aflevering
A New World (4)
A New World (4)
09x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Flash (2014)