The Borgias

7.9 / 10
44 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Borgias krijgt een tweede seizoen

The Borgias krijgt een tweede seizoen, dit maakte Showtime maandag bekend. Het tweede seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen en zal aankomende zomer worden opgenomen.

"De Familie Borgia heeft ervoor gezorgd dat er zondagavond veel mensen hebben gekeken naar de serie," zei hoofd entertainment David Nevins van ShowTime in een verklaring. "Een slim ontworpen verhaal van Neil Jordan over een 15e eeuwse pauselijke familie had zichzelf al snel bewezen verslavend te zijn. Het is een eerbetoon aan zijn ongelooflijke kwaliteiten als auteur en de buitengewone cast onder leiding van Jeremy Irons om deze serie te verlengen. Ook past deze serie perfect in onze line-up."

De laatste aflevering van het eerste seizoen zal worden uitgezonden op zondag 22 mei.
Vorige aflevering
The Prince
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1