Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Big Bang Theory acteur Simon Helberg krijgt salarisverhoging

Acteur Simon Helberg (Howard Wolowitz) zal nu meer geld hebben om die fel gekleurde coltruien te kopen. The Big Bang Theory acteur heeft een salarisverhoging gekregen, hij zal naar verluid ongeveer 125.000 dollar krijgen per aflevering, waar hij eerst 'maar' 40.000 dollar kreeg. De onderhandeling voor een salarisverhoging voor Helberg en collega Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali) zijn van start gegaan nadat het trio, Johnny Galecki, Kaley Cuoco en Jim Parsons, een verhoging hadden gekregen. Nu Helberg een nieuw contract heeft is collega Kunal Nayyer de enige die nog geen overeenkomst heeft gelosten met Warner Bros over een nieuw salaris. Er wordt verwacht dat Nayyer, die nu ongeveer 25.000 dollar per aflevering verdient, snel een nieuw contract zal hebben.

The Big Bang Theory, nu bezig aan zijn vierde seizoen, is met succes verplaatst naar de donderdag avond waar de serie de laatste 5 weken wint in de categorie volwassen (19-49). De serie werd dit seizoen verplaatst van maandag naar donderdag avond.
Vorige aflevering
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell
12x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
23 nov 2010 12:19 -
Valt op zich nog wel mee hoeveel hij krijgt. Hij is namelijk de laatste tijd vaak in beeld en andere collega's krijgen meer. Maar voor opslag is het dikke prima (312.5%)!
Reageer
avatar_rickii
08 Mei 2013 13:32 -
Ik vind het wel vermakelijk, niet realistisch maar oké. Volgens mij is bij weinig netwerkzenders een serie realistisch kijk naar revenge, touch en prison break.
Reageer
avatar_anonymous
08 Mei 2013 20:34 -
Ik ben het helemaal eens met deze recensie!! Alles wat erin staat heb ik zelf ook ervaren. Eerste aflevering vond ik top. Daarna hangt de serie van onlogische gebeurtenissen aan elkaar.
Reageer
avatar_anonymous
10 Mei 2013 16:53 -
Haha, natuurlijk. Ik probeer je niet te overtuigen, we doen gewoon wat serieliefhebbers doen; en dat is de serie bespreken en op en aanmerkingen erover maken. Persoonlijk vraag ik mij wel af of Kevin Bacon nog volop te zien gaat zijn in het tweede seizoen. Het zou zomaar kunnen dat Ryan Hardy in de eerste aflevering zijn maker vindt. Die kans acht ik heel groot.
Reageer
The Big Bang Theory