Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amazon geeft groen licht aan vier van haar pilots

Streaming gigant Amazon heeft aangekondigd dat zij vier van haar pilots in productie gaat nemen. Het gaat om The After, Bosch, Mozart in the Jungle en Transparent. Dat is een aanzienlijke toename van vorig jaar toen Amazon groen licht gaf aan twee series; Alpha House en Betas. Amazon heeft Alpha House vernieuwd voor een tweede seizoen, voor Betas is er slechter nieuws, die serie is namelijk gecanceld.

The After is een apocalyptische thriller. Acht vreemden komen op mysterieuze wijze samen en zijn op elkaar aangewezen om te overleven in een gewelddadige wereld.

Bosch is een politieserie die gebaseerd is op de Harry Bosch boekenreeks van Michael Connely. De serie volgt een rechercheur van de afdeling moordzaken in Los Angeles.

Mozart is gebaseerd op de mémoire van Blair Tindall, genaamd Mozart in the Jungle. De serie vertelt verhalen van seks, drugs en klassieke muziek en laat zien hoe spannend het er ook achter de schermen aan toe kan gaan.

Transparent gaat over Mort en zijn drie kinderen. Op een dag vertelt hij hen zijn geheim; Mort is al jaren transseksueel.
Vorige aflevering
Pilot
Pilot
01x01
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
12 maa 2014 17:44 -
Blij voor The After. Het was wel een beetje een raar verhaal (weinig uitleg, gebeurde niet al te veel en sommige dingen waren niet al te te geloofwaardig). Toch wil ik wel meer zien van deze serie...
Reageer
The After