The Way of the Househusband

8.3 / 10
25 min
Comedy
Volg deze serie
8.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - 2022 
NetwerkNTV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20202022 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:NTV
The Way of the Househusband is een Japanse komedieserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 11 oktober 2020.

Een beruchte yakuza gaat op pad om de Weg van de Huisman te beheersen! "The Immortal Dragon" - een beruchte en gevreesde yakuza die talloze legendes heeft achtergelaten in de onderwereld - heeft besloten zijn handen te wassen van zijn duistere verleden en ... een "huisman" te worden! Onder het toeziend oog van de buurt zijn de yakuza en de politie getuige van de stijl van 'gerechtigheid en gezinsliefde' van deze gangster-gedraaide echtgenoot. Een spannend slapstick-drama waarin de ultieme huisman van alle kanten worstelt! Kan Tatsu zijn geliefde familie en buurt beschermen als ze betrokken raken bij een incident?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Way of the Househusband.
The Way of the Househusband