Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Chris Pratt's thriller-serie The Terminal List

The Terminal List heeft een nieuw addendum. Amazon heeft een premièredatum aangekondigd.

The Terminal List is gebaseerd op de bestseller van Jack Carr en met Antoine Fuqua als uitvoerend producent, volgt The Terminal List James Reece (Pratt, foto) nadat zijn hele peloton Navy SEAL's in een hinderlaag wordt gelokt tijdens een geheime missie met hoge inzet. Hij keert terug naar zijn familie met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn schuld. Maar als er nieuw bewijs aan het licht komt, ontdekt Reece duistere krachten die tegen hem werken en niet alleen zijn leven in gevaar brengen, maar ook het leven van degenen van wie hij houdt.



De ensemble-cast omvat ook Constance Wu, Taylor Kitsch , Jeanne Tripplehorn, Riley Keough , Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole en Alexis Louder.

Pratt en Jon Schumacher produceren als uitvoerend producent via Indivisible Productions, naast Fuqua via Fuqua Films, schrijver-showrunner David DiGilio, Carr en schrijver Daniel Shattuck. The Terminal List is een coproductie van Amazon Studios en Civic Center Media in samenwerking met MRC Television.

De serie zal vanaf 1 juli beschikbaar zijn in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.
Video on youtube
Vorige aflevering
Reclamation
Reclamation
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Terminal List