Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Casting nieuws voor The Terminal List van Amazon Prime Video

Er zijn drie acteurs toegevoegd aan de cast van de Amerikaanse actieserie The Terminal List, die gebaseerd is op de gelijknamige bestseller van Jack Carr.

The Terminal List werd vorig jaar februari aangekondigd. Destijds werd al bekend gemaakt dat Chris Pratt (Parks and Recreation) een van de hoofdrollen gaat vervullen. Verder werden Patrick Schwarzenegger (The Long Road Home), Constance Wu (Fresh off the Boat), Riley Keough (The Girlfriend Experience), Taylor Kitsch (Shadowplay) en Jeanne Tripplehorn (The Gilded Age) al aan de cast toegevoegd. Nu is het bekend gemaakt dat LaMonica Garrett (Delilah (2021)), Alexis Louder (Watchmen (2019)) en Tom Amandes (Scandal) zich ook bij de cast voegen. Zij zullen te zien zijn in een terugkerende rol.

The Terminal List is gebaseerd op de bestseller van Jack Carr en volgt Reece (Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelokt tijdens een geheime missie met hoge inzet. Reece keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn schuld. Wanneer echter nieuw bewijs aan het licht komt, ontdekt Reece duistere krachten die tegen hem werken.


LaMonica Garrett
Vorige aflevering
Reclamation
Reclamation
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Terminal List