Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Prime Video bestelt fictieve muzikale dramaserie over echte band The Runarounds

Het nieuwe muzikale drama vertelt een fictief verslag van de gelijknamige band uit het echte leven.

Bandleden William Lipton, Axel Ellis, Jeremy Yun, Zendé Murdock en Jesse Golliher spelen samen met Lilah Pate en Kelley Pereira de hoofdrollen in de serie.

14964 The Runarounds

Prime Video onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"Vandaag heeft Prime Video aangekondigd dat het The Runarounds heeft besteld voor een serie. Geproduceerd door Skydance Television en gemaakt door Jonas Pate, met een teleplay van David Wilcox, is The Runarounds een fictief YA-drama, geïnspireerd door de echte band met dezelfde naam. De nieuwe serie van acht afleveringen gaat in première op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

In de fictieve serie spelen de echte bandleden - William Lipton, Axel Ellis, Jeremy Yun, Zendé Murdock en Jesse Golli - samen met Lilah Pate en Kelley Pereira.

De serie volgt een hechte groep jongvolwassenen van alle rangen en standen die samenkomen om een rockband te vormen in de zomer na het afstuderen aan de middelbare school. Tegen de achtergrond van Wilmington, North Carolina, moeten The Runarounds kiezen tussen bezwijken onder de druk van het echte leven of alles op het spel zetten om de grootste band aller tijden te worden.

"Toen we Jonas en Skydance voor het eerst ontmoetten over The Runarounds, was het meteen duidelijk dat ze ons een speciale serie brachten met een ongelooflijk getalenteerde cast en een levensechte band," zei Vernon Sanders, hoofd televisie Amazon MGM Studios. "We kijken er erg naar uit om de opwindende reis van The Runarounds te delen met onze wereldwijde Prime Video-klanten."

Jonas Pate, die de pilot-aflevering regisseerde die werd opgenomen in 2022, zal ook dienen als uitvoerend producent van The Runarounds, samen met David Wilcox, Joon Yun, Josh Pate, Shannon Burke, Lisa Mae Fincannon en Scott Lambert, met David Ellison, Dana Goldberg en Matt Thunell voor Skydance Television.

"Ik vind het geweldig om weer samen te werken met Jonas, David, Josh en Shannon aan een serie die zo persoonlijk voor hen is en zo vol zit met hart en ziel. We zijn Amazon dankbaar voor hun samenwerking en we kunnen niet wachten tot de wereld kennis kan maken met The Runarounds," aldus Matt Thunell, president van Skydance Television.

De serie markeert het vijfde project van Skydance Television met Amazon MGM Studios en Prime Video, na de hitseries Reacher en Tom Clancy's Jack Ryan, evenals het aankomende Cross en de onlangs aangekondigde actie-avonturenserie met Octavia Spencer en Hannah Waddingham in de hoofdrollen.

De premièredatum voor The Runarounds wordt later bekendgemaakt.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst