Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Opnames tweede seizoen Netflix-serie The Politician gestart

The Politician (2019) is een Amerikaanse dramedyserie, te zien bij Netflix. Het eerste seizoen is sinds 27 september beschikbaar en bestaat uit acht afleveringen.

The Politician (2019) is de eerste Netflix-serie van Ryan Murphy, die vroeger series voor FOX maakte, zoals American Horror Story en American Crime Story. Naast hoofdrolspeler Ben Platt zijn er in de serie rollen weggelegd voor Gwyneth Paltrow, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Theo Germaine, David Corenswet, Bob Balaban en Benjamin Barrett.

De rijke student Payton Hobart (Ben Platt) weet al sinds zijn zevende dat hij president van de Verenigde Staten wil worden. Maar eerst zal hij moeten navigeren in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Om verkozen te worden tot voorzitter van de studentenraad, een plekje op Harvard te bemachtigen en op zijn pad naar succes te blijven, zal hij zijn meedogenloze klasgenoten te slim af moeten zijn zonder zijn eigen moraal en zorgvuldig opgezette imago op te offeren.


Sinds het verschijnen van het eerste seizoen heeft Netflix niets naar buiten gebracht over het vervolg van The Politician (2019). Maar nu blijkt dat de opnames voor het tweede seizoen al zijn begonnen. In het eerste seizoen moest Payton Hobart dus eerst op zijn school de scepter zien te zwaaien. Het plan blijkt nu te zijn om in totaal vijf seizoenen van The Politician (2019) te maken. In ieder seizoen zal een nieuwe fase van de campagne van Payton worden gevolgd. Dat zou dus kunnen eindigen in het Witte Huis.

Video on youtube
Vorige aflevering
Election Day
Election Day
02x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Politician (2019)