The Owl House

8.8 / 10
20 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.8 / 10
2seizoenen/21afleveringen/2020 - heden
NetwerkDisney Channel
2x3 26 juni 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:20 min2020 - heden
Genres:Animatie
The Owl House is een Amerikaanse animatieserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 10 januari 2020.

Een animatieserie die Luz volgt, een zelfverzekerde tienermeisje die per ongeluk een portaal tegenkomt naar een magische wereld waar ze bevriend raakt met een opstandige heks, Eda, en een ontzettend kleine krijger, King. Ondanks het feit dat ze geen magische vermogens heeft, streeft Luz haar droom na om een ​​heks te worden door als Eda's leerling in het Uilenhuis te dienen en vindt uiteindelijk een nieuwe familie in een onwaarschijnlijke omgeving.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 19
Seizoen 2
0 / 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Owl House.

Nieuws (2)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 7 juni
Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
zo 30 mei
1