Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The CW-serie The Outpost heeft een vernieuwing gekregen

Talon’s reis zal voortduren. De serie The Outpost is vernieuwd met een derde seizoen door The CW.

De fantasyserie, gecreëerd door Jason Faller en Kynan Griffin, centreert zich rond Talon (Jessica Green) die enige overlevende van het Blackbloods ras. Toen zij nog een kind was heeft een meedogenloze bende haar hele dorp uitgemoord. Nu is ze volwassen en bezit ze mysterieuze krachten. Naast Green spelen onder anderen ook Jake Stormoen, Anand Desai-Barochia, Imogen Waterhouse, Robyn Malcolm en Andrew Howard een rol in de serie.

Jake Stormoen vertelde het nieuws op Twitter: “Wie is er blij met de officiële aankondiging van een seizoen drie? Ik zie je weer volgend jaar…”

Het tweede seizoen van The Outpost kwam op 26 september aan het voorlopige einde met twee afleveringen. De kijkcijfers zijn vergeleken met het eerste seizoen zes procent gezakt, naar gemiddeld 590.000 kijkers. Uitvoerend producet Dean Devlin vertelde: “We zijn ontzettend blij dat we de kans krijgen om nog een seizoen te mogen maken van The Outpost. We zijn The CW dankbaar voor hun steun en we zijn blij dat we nog een ander seizoen mogen gaan brengen naar alle partners in de wereld. De serie heeft bewezen een enorm succes te zijn en is nog steeds bezig om een geweldige fan-base op te bouwen.” Wanneer het derde seizoen van start zal gaan in 2020 is nog niet bekend gemaakt.

Vorige aflevering
Nothing Lasts Forever
Nothing Lasts Forever
04x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Outpost