Leuk?
5
2
Bekijk stemmen

The Outpost krijgt dertien nieuwe afleveringen

Er zijn dertien nieuwe afleveringen van The Outpost besteld, het is nog niet duidelijk om het draait om een vierde seizoen of een verlenging van het derde seizoen.

Nog voor de première van het derde seizoen heeft The CW dertien nieuwe afleveringen van The Outpost besteld. Er zijn nog geen details bekend over de nieuwe afleveringen. Het is nog de vraag of ze gezien worden als een vierde seizoen of als een verlenging van het derde seizoen. Een vierde seizoen lijkt logisch, de voorgaande bestaan uit tien en dertien afleveringen. Het is door The CW nog niet duidelijk gemaakt waar het om gaat, maar nieuwe afleveringen voor de fans komen er sowieso.

De productie van The Outpost moest eerder dit jaar in maart ook stilgelegd worden, maar de makers konden in juni weer verder met de productie en kregen het seizoen op tijd af. The Outpost draait om Talon (Jessica Green, Lightning Point), de enige overlevende van de Blackbloods. Ze streeft er naar om de moordenaars van haar familie te volgen, tijdens haar reis ontdekt ze haar bovennatuurlijke krachten die ze moet leren gebruiken om haar doelen te bereiken.


Jessica Green als Talon
Vorige aflevering
Nothing Lasts Forever
Nothing Lasts Forever
04x13
Leuk?
5
2
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_elixer
11 okt 2020 10:58 -
Geweldig nieuws
Reageer
The Outpost