The Murders

7.4 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
7.4 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkCity
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:City
The Murders is een Canadese misdaadserie van de zender City. De serie ging in première op 25 maart 2019.

The Murders is een politie misdaaddrama.Kate Jameson is een rookie-detective voor moordzaken die naar verlossing zoekt in haar onderzoek nadat haar nalatigheid de oorzaak is van de dood van een collega. Jameson werkt samen met rechercheur Mike Huntley met wie ze de zaak van een mysterieuze seriemoordenaar onderzoekt die muziek gebruikt voor destructieve doeleinden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Murders.

Nieuws (4)

The CW en FOX komen met een herfstschema. FOX besteld twee series en er zijn series vernieuwd en gecanceld. Première- en startdatums en series die bij andere netwerken worden getoond, kortom weer veel nieuws in de week van 11 tot en met 17 mei.
ma 18 mei
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 11 mei
2
Twee nieuwe columns, veel datums, overzicht nieuwe series in mei, vernieuwingen, een prijsvraag en antwoorden. Mocht je iets gemist hebben in de week van 27 april tot en met 3 mei, hieronder het overzicht.
4 mei 2020

Populaire reacties (1)

8
09 jul 2020
Erg leuke serie . Jammer dat het er geen seizoen 2 is.

Vergelijkbare series

The Blacklist
3 stemmen
Prison Break
2 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen
Homeland
2 stemmen