Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Marion Cotillard gecast in het vierde seizoen van The Morning Show

The Morning Show verhoogt de sterrenkracht nog iets verder met de toevoeging van Academy Award-winnares Marion Cotillard.

De actrice gaat een belangrijke rol spelen in seizoen vier van de dramaserie van Apple TV+. Ze zal te zien zijn als Celine Dumont, een slimme operator uit een beroemde Europese familie.Cotillard (foto) voegt zich bij de ensemblecast die bestaat uit Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Greta Lee, Jon Hamm en Nicole Beharie.

The Morning Show verkent de moordende wereld van het ochtendnieuws en het leven van de mensen die Amerika 's ochtends helpen wakker te worden. Seizoen drie liet het lot van UBA opnieuw in de lucht hangen nadat Alex (Aniston) erin slaagde Paul Marks (Hamm) uit te schakelen door de verkoop van UBA aan zijn techbedrijf Hyperion te blokkeren. Maar nu lijkt het erop dat UBA gaat fuseren met een ander mediabedrijf om het netwerk overeind te houden, wat zou kunnen betekenen dat er in seizoen vier ontslagen en herstructureringen aankomen.

De serie wordt geproduceerd door Witherspoon en Aniston, geregisseerd en geleid door Mimi Leder, geleid door Michael Ellenberg en geproduceerd door de studio Media Res, Hello Sunshine, een bedrijf van Candle Media, en Echo Films.

Charlotte Stoudt, die een meerjarige algemene overeenkomst heeft met Apple TV+ voor scriptseries, is showrunner en uitvoerend producent. Leder produceert en regisseert onder eveneens een meerjarige algemene overeenkomst met Apple TV+.

Cotillard werd de tweede Franse actrice die ooit een Academy Award won en de eerste die een acteerprijs won voor een prestatie in de Franse taal in 2018 voor haar rol als Edith Piaf in La Vie En Rose.

Cotillard is momenteel te zien in het docudrama Little Girl Blue van Mona Achache. Gebaseerd op ware gebeurtenissen uit het leven van de regisseur zelf, ontdekt Achache na de dood van haar moeder (Cotillard) duizenden foto's, brieven en opnames van de matriarch - deze verborgen geheimen maken haar verdwijning nog raadselachtiger. Voor haar prestatie werd Cotillard genomineerd voor een César Award in de categorie Beste Actrice.

Later dit jaar is ze te zien in Lee van Ellen Kuras naast Kate Winslet, Jude Law, Andrea Riseborough en Josh O'Connor.
Vorige aflevering
The Overview Effect
The Overview Effect
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Morning Show